Γιατί να το επιλέξω σε σχέση με τα παραπάνω συστήματα;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΛΕΒΗΤΑ;

Ζεσταίνουμε λιγότερα λίτρα νερό, άρα κάνουμε οικονομία.

Ο ηλεκτρικός λέβητας, θα πρέπει με σωλήνες να συνδεθεί στο υπάρχον δίκτυο των καλοριφέρ κάνοντας αλλαγές σε αυτό.  Με το AutoHeat αποφεύγουμε αυτά, τοποθετώντας την αντίσταση απ’ ευθείας μέσα στο σώμα, χωρίς να κάνουμε αλλαγές στο υπόλοιπο δίκτυο, ζεσταίνουμε λιγότερα λίτρα νερό και κάνουμε οικονομία. 

Κάθε σώμα έχει θερμοστάτη έτσι ώστε να σταματάει να δουλεύει η αντίσταση όταν πιάσουμε θερμοκρασία στο δωμάτιο, ή κάποια σώματα δε τα ανοίγουμε γιατί δε τα χρειαζόμαστε, κάνοντας έτσι μεγαλύτερη οικονομία.

Μηδενική απώλεια ενέργειας.

Όταν το νερό ζεσταίνεται μέσα στο θάλαμο καύσης του λέβητα, μέχρι να έρθει στα καλοριφέρ έχει χάσει κάποια ενέργεια.  Με την αντίσταση μέσα στο σώμα, η απώλεια ενέργειας είναι μηδενική.  Έτσι το 100% της κατανάλωσης ρεύματος μας αποδίδεται στο χώρο.

Αξιοπιστία.

Στη περίπτωση του ηλεκτρικού λέβητα, εάν χαλάσει ένα από τα εξαρτήματα εκ των οποίων αποτελείται (πλακέτα, κυκλοφορητής, ασφάλεια κ.λ.π.), δεν έχουμε καθόλου θέρμανση.  Στη περίπτωση βλάβης του AutoHeat (της αντίστασης ή του θερμοστάτη), τα υπόλοιπα σώματα δουλεύουν κανονικά.  Η αντικατάσταση μάλιστα του θερμοστάτη ή της αντίστασης γίνεται πολύ απλά.

Λιγότερα έξοδα εγκατάστασης.

Το κόστος εγκατάστασης είναι σαφώς λιγότερο από την αγορά και τη τοποθέτηση ενός ηλεκτρικού λέβητα.  Επίσης, δεν είναι απαραίτητη η αλλαγή πίνακα που θα ήταν απαραίτητη στη περίπτωση επιλογής ενός ηλεκτρικού λέβητα. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Με το σύστημα αυτονομίας AutoHeat το καλοριφέρ που ήδη έχουμε, ζεσταίνει τον αέρα του χώρου, ζεσταίνει όμως και τα δομικά στοιχεία του σπιτιού, μέσω της ακτινοβολίας που εκπέμπει.  Σαν αποτέλεσμα αποδίδεται γρήγορα η θερμοκρασία στο χώρο ζεσταίνοντας τον αέρα αλλά και διατηρείται η θερμοκρασία, ζεσταίνοντας τα αντικείμενα.  Κερδίζουμε βέβαια και από την αδράνεια του νερού.  Μόλις ο χώρος ζεσταθεί και κλείσει η αντίσταση, το νερό παραμένει ζεστό μέσα στο σώμα.  Έτσι  αν και σβηστό, αποδίδει ακόμα θέρμανση και βοηθά να διατηρείται η θερμοκρασία στο χώρο.

Τα ηλεκτρικά σώματα  ζεσταίνουν μόνο αέρα, εκπέμποντας μόνο υπέρυθρη ακτινοβολία.  Μόλις σβήσουν, αμέσως ο χώρος παγώνει και τα άλλα καθυστερούν πολύ στη μετάδοση της θερμότητας και πρέπει και αυτά παρά τις μικρές καταναλώσεις να είναι όλη μέρα ανοιχτά. 

Φυσικά, μπαίνουμε στη διαδικασία να αλλάξουμε την αισθητική του σπιτιού, προσθέτοντας επιπλέον συσκευές θέρμανσης στα δωμάτια.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.